Κατηγορίες
Νέα

Παγκόσμια Ημέρα Διανοητικής Ιδιοκτησίας – Συμμετοχή ΟΠΙ σε τηλε-διημερίδα “Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση και Σχολική Πραγματικότητα”

 ΟΠΙ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διανοητικής Ιδιοκτησίας συμμετέχει σε επιστημονική τηλε-διημερίδα με τίτλο “Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση και Σχολική Πραγματικότητα”. Η διημερίδα διοργανώνεται από το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ) Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με ακόμα 17 ΠΕΚΕΣ της χώρας. Η τηλε-διημερίδα φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα βήμα ακαδημαϊκού-εκπαιδευτικού διαλόγου και παρουσίασης επιστημονικών δεδομένων, αναλύσεων, θεωρητικών μελετών και διδακτικών πρακτικών για την αποτελεσματικότερη εφαρμογή της εξ αποστάσεως διδασκαλίας στο σχολείο σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης.

Ο ΟΠΙ στη συνεχή του προσπάθεια να συνδράμει την εκπαιδευτική κοινότητα στο έργο της, συμμετέχει στη διημερίδα με παρέμβαση της Διευθύντριας κας Ευαγγελίας Βαγενά & της νομικού κας Κρυσταλλένιας Κολοτούρου (ΔΝ) με θέμα «Πνευματικά δικαιώματα και Σχολική εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση” (26.04.2020, ενότητα 4, 19:00).

Η συμμετοχή του ΟΠΙ πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τίτλο «Εκπαιδεύοντας τους νέους και τους καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Ελλάδας και της Κύπρου για την Πνευματική Ιδιοκτησία». Το πρόγραμμα είναι διακρατικό και χρηματοδοτούμενο από το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO).

Για το πρόγραμμα της διημερίδας και για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.