Κατηγορίες
Νέα

RESPECT: Διαγωνισμός φωτογραφίας στο Instagram. Κερδίστε συνδρομές σε Cosmote TV και NOVA!

Αναρωτιέστε πώς;

Μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος RESPECT, σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος σε διαγωνισμό φωτογραφίας στο Instagram. Με τη συμμετοχή σας, εκτός από την πιθανότητα να κερδίσετε συνδρομές σε Cosmote TV και NOVA, θα βοηθήσετε στην ευαισθητοποίηση για τον σεβασμό των πνευματικών δικαιωμάτων στηρίζoντας έτσι τους δημιουργούς και τους καλλιτέχνες.

Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 17 Ιουνίου, οπότε ξεκινήστε την προετοιμασία. Οι συμμετοχές σας θα γίνονται δεκτές έως τις 16 Ιουλίου 2022 στις 23:59, ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 30 Ιουλίου.

Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε;

Το θέμα του φωτογραφικού διαγωνισμού είναι: «Στηρίζω δημιουργούς και καλλιτέχνες και γι’ αυτό…». Η συνέχεια αυτής της φράσης θα πρέπει να αποτυπώνεται στη φωτογραφία σας.

Τραβήξτε μία φωτογραφία που να προωθεί το σεβασμό προς το έργο των δημιουργών και των καλλιτεχνών καθώς και τη χρήση νόμιμων ιστοσελίδων στο διαδίκτυο για πρόσβαση σε πολιτιστικό και αθλητικό περιεχόμενο, όπως ταινίες, μουσική, λογοτεχνία, βιντεοπαιχνίδια, αθλητικά γεγονότα κ.λπ.

Tip:
Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στη δημιουργικότητα και την καινοτομία. Τολμήστε λοιπόν να γίνετε δημιουργικοί. Μόνο κερδισμένοι μπορείτε να βγείτε.

Φωτογραφίες με βίαιο, υβριστικό ή ακατάλληλο για ανήλικους περιεχόμενο δεν θα γίνονται δεκτές.

Οδηγίες συμμετοχής:

Οι κανόνες συμμετοχής είναι πολύ απλοί:

  1. ακολουθήστε το λογαριασμό του προγράμματος Respect στο Instagram, @Respectproject_gr
  2. και εάν το επιθυμείτε στο Facebook https://www.facebook.com/respectproject2021.
  3. ανεβάστε τη φωτογραφία στο λογαριασμό σας στο Instagram
  4. κάντε tag το @Respectproject_gr
  5. χρησιμοποιήστε το hashtag #cancelpiracy

Αυτό ήταν. Το μόνο που έχετε να κάνετε μετά, είναι να περιμένετε την ανακοίνωση με τα ονόματα των νικητών.

Τι κερδίζετε;

Οχτώ νικητές θα κερδίσουν, ισάριθμες συνδρομές για τα συνδρομητικά κανάλια COSMOTE TV και NOVA. Συγκεκριμένα, τέσσερις νικητές θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή της ομάδας του Respect στην Ελλάδα και θα μοιραστούν τις ετήσιες συνδρομές. Άλλοι τέσσερις νικητές, θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα μοιραστούν τις εξαμηνιαίες συνδρομές.

Βρείτε τους αναλυτικούς όρους του διαγωνισμού εδώ.